Dan före dan före dopparedan.

Idag åkte vi ut till landet. Vi ska fira jul här, och sen ska vi åka till Florida den 27:nde! Längtar..

 


Underbar start

Tjena! Idag var jag och Astrid och Astrid inne i stan. Vi såg Breaking Dawn II. Den var jättebra. Och jätteläskig och jättebra och läskig och läskig och jättebra. Vi var lite efter, hade planerat att se den på premieren, men så blev det inte... Men den var sjukt bra! Rekomenderar att se den. Gav mig en underbar start på lovet!
Inne i stan köpte jag ett rött fint litet armband och en nagelfil.
Åh så bra den var!

Alla dricker glögg nu

Åååååååååååååh va nice. Skolavslutning. Idag. Jullov. En dag innan brorsan. Och alla andra. Mår bra. Mår ännu bättre. Mår bäst!
Ååh skolavslutningen var grym. PRECIS som den ska vara. Först förskoleklasserna som sjunger lite gulliga sånger. 6EA som äger hela saken med att dansa till Jul hos Mange och förstör den fina julstämningen. Och sen parallellklassen som kommer med ett (no offence) halvproffsigt framträdande. Och den tradionella avslutningen på det hela. Rektorns långa och tråkiga tal.
Opassande bild från när vi spelade teater men hittade ingen annan bild och ville ha laget samlat så. Man tager vad man haver. Eller hur man säger.

I ♥ CHOKLAD


Kanske blir det en vit jul iallafall


Svansjön

Hejsan!
Igår var jag på Dansens Hus och såg Svansjön! Den var fantastisk. Musiken till den riktiga Svansjön var omgjord och det var mer street än ballet.
Den handlade om en Hallick (den onde prinsen) som hade ett "horhus" med horor som var svanarna, de var beroende av knark. Den gode prinsen blev kär i en av svanarna. Det slutade olyckligt med att den gode prinsen råkade skjuta svanprinsessan.
Den var iallafall väldigt vacker, och det var grymt bra dans!

Ajaj den sved


Jag saknar dig


Jag vill ha tillbax min gamla kamera! ↑Nämner inga namn nu då men en person här i världen cyklade på min cykel och gjorde så min kamera åkte in i hjulet. Den var inte så snygg efter det. Det här hände ju för ett tag sen, men jag har ingen kamera!! Gued. Längtar (kanske) till julafton när jag (kanske) ska få en kamera!

God natt och sov så gott

TACK HANNAH för att du sa åt mig hur man lägger upp bilder! Jag tror jag har en skruv lös i huvet! Men nu tänkte jag fira för att jag har lärt mig o lägga upp bilder igen, med att lägga upp den här vackra bilden! Så snügg!
Godnatt.

Nobelpris i litteratur

Gud vad jag låter tråkig som plötsligt börjar babbla om nobelpriset.. Nejmen jag ska babbla om i fredags i skolan.
Vi har en tradition på skolan, att vi firar nobelfest. Det är hur mysigt som helst! Man klär upp sig fint, och nån dag innan, får alla ett tema man ska skriva en novell om. Sen får man nobelpris för bästa novell! Jag vann nobelpriset! Det var sjuuukt kul! :3
Sen så åt vi pizza i klassrummet och Hugo bakade efterätt till alla. Det var rysligt gott. :)
Finlunch i klassrummet! Jag sitter längst bort på en obekväm plats på kanten.
Efteråt höll vår lärare ett jättefint tal om att det här var sista gången vi gör allt det här, att det bara är en termin kvar och sånt där hemskt. Då började alla gråta. Ush ush.

DenTiondeDecemberSomSnartBlirDenElfte

Hejsan svejsan! Nu är klockan massor med mycket. Och jag är inte trött. Nej för jag har ätit massa godis. Men så måste jag säga att jag inte alls skriver längre över huvudtaget. Inte det minsta. Men nu ska jag komma med en liten bortförklaring som är sann. Jag har ingen kamera. Och då kan jag inte ta några bilder. Och då har jag inga bilder, och då blir det tråkigt.. Jag önskar mig en kamera i julklapp, vilket skulle vara mycket trevligt om jag kunde få. Och en till sak är att jag inte kan lägga upp bilder på blogg.se!? Det finns ingen knapp eller någonting. Så det går inte att ladda upp bilder? Så nu vet ni det. Kramis kramis.

Yeah

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████ ░░███████░░░░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░░█▒▒▒▒▒█░░░██▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒███ ░░░░░█▒▒▒█░░░█▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒██ ░░░█████████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ██▒▒▒███████████▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒██ █▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒████████▒▒▒▒▒▒▒██ ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░█▒▒▒███████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ░░████████████░░░█████████████████

Underbara kvällar


Men vad nu

Är det bara jag eller går det inte att lägga ut bilder på blogg.se längre?

RSS 2.0