Varm solig badig dag. Typisk sommardag.

Tjenah. Jag har nu kommit hem från Joar. Innan vi var hos Joar var vi vid alla studentflak. Okej jag orkar inte ta hela historien bakifrpn så jag börjar från början. Jag Hannah Joar och KJ stack till Ösbysjön efter skolan. Simmade över till andra sidan. Övervägde att hoppa från taket på huset, vilket är helt äckligt läskigt, och vi bestämde att inte göra det. Sedan gck vi till linjalen som KJ sa. Fast det heter lianen. Tror jag. Där hängde alla samtigigt på lianen typ så att den bröts. Nejdå. Men KJ gjorde så att Joar inte kunde komma i land när han svingade sig ut över vattnet. Så Joar trillade i. Ingen har någonsin badat där förut. Och ingen vet riktigt varför, men Joar trillade i iaf. 
Sen gick vi tillbaka, abslolut inte för att vi inte orkade simma, och så gick vi runt och badade lite och solade och puttade i nån som låg och solade , och jaja, tills vi gav oss iväg mot Joar. Vi gick förbi alla studentflak och såg tre killar kissa på rakt. Joar gick i det, det rann lixom ut på gatan bakom en kille... Sedan gick vi ölluktande där ifrån. Hemma hos Joar åt vi middag hos Joar och hade trevligt tills vi skulle gå hem. Typisk sommarlovsdag. Så här ska jag Hannah och KJ spendera Kristihimmelsfärd helgen. Supertrevligt.

Efterlyst mobil.

Efterlyser min gamla fula Ed Hardy mobil. Om nån ser en skymt så säg till för jag vill inte ha en ännu fulare begagnad NOKIA. För att du ska känna igen den superväl så har den där oranga pluppen på grejen jag har tappat namnet på åkt av. Grejen under skärmen, den oranga, pluppen. Den är av. Så du vet.  Hittar du den av någon anledning så kommentera eller någonting smart. Tack.
LETA FÖR JAG TYCKER OM MIN MOBIL. MYCKET.
Godnatt.

Typ så här bah.

Ikväll så ska Astrid sova över hos mig. Jättemysigt! Vi sitter och imiterar fula fina miner på bilder på facebook. Ta inte illa upp någon. :)
Himlans långt inlägg... Hejdå!

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar dig

Du är lika vacker som en blomma.

Flyga

Jag, min syster och min kusin har just varit ute och skrattat, och blåst bubblor. Superkul! På morgonen verkade det nästan som om det skulle regna hela dagen. Men nu är det ju faktiskt sol. Jag och lite andra sköna vänner ska åka och bada i sjön senare. Men nu ska jag ut och joina barnen på studsmattan.

Skitiga kokboken

Nejdå. Det ska stå rutiga kokboken.
Bakat scones. God frukost med varm choklad och bullar med scones! Kallar jag alá lyx!

Grattis morsan!

Titta vilken fin bukett jag har plockat till dig mamma. Grattis på morsdag alla mödrar!

Gatumusikant för en kväll

Nu måste jag kämpa för att hålla ögonlocken öppna... Men jag har just kommit hem från en supertrevlig middag hos Nadja! Vet ni vad att vi gick ut och ställde oss på gatan, och sjöng. Gatumusikanter lixom. Vi sjöng i ca 1 timma, och gissa hur mycket vi fick ihop? 20 kr? 30? 50? Vi fick 138 kr på pricken. Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor. Haha nerrå, men 100 spänn e inte dåligt. Nu ska jag släpa mig till sängen, om jag ens klarar det. Vi ses.

Middag

Jag har nu varit på IKEA. Köpte en ny byrå. Sjukligt skönt. Just nu kallas min garderåb för golvet. Intressant.
Så här ser den ut. Inte världens snyggaste man kan hitta, men det var det som fanns. Vi ska kolla vidare, det är öppet köp i tre månader. ;) Nu ska jag på middag. VI SES.

Sova på en studsmatta

Jag, och mina polare har sovit över hos mig. Vi sov ute. På en studsmatta. Hela natten. Haha. Vi sov i sovsäckar under stjärnorna. Eller det var inte direkt stjärnklart... Det regnade. Haha. Men vi sov faktiskt hela natten! Eller om kl. 5 räknas som hela natten. Vi gick in och kollade på Monsters.inc kl. 5. Hahah. Men sen sov vi i soffan och vaknade kl. 10. Vi är bara lite trötta. Bara lite.
Regnade gjorde det iallafall. Mysväder. Inomhus. Kanske inte utomhus. Tror jag.

Utan dig vore jag bara vara en av miljoner


Vad mycket man saknar att vara där ute på de varma öarna.. Men nu så är det ju snart sommar ju! Skithärligt! Imorrn ska jag å några polare åka till Ösbysjön och bada. Även fast det ska bli regn. Haha. Det blir ju varmare i vattnet då. Säger vi.
NU SKA JAG GÅ OCH LÄGGA MIG! HEJDÅ. :)

Jag hatar folk som inte tror på kärlek.

Jag är störd på folk som inte fattar vad kärlek är. Som tror att det är något fånigt och litet. Som man bara kan utnyttja hur som helst. Så tråkigt. När kärlek egentligen är så fint och vackert.

Månen är en ostbåge.

Godnatt.

Ekebydan

Imorgon. Imorgon är det Ekebydagen i min skola. Det är en grunkimoj som jag inte orkar förklara. Det är iallafall väldigt kul. Man är i lag, lagen är blandade i alla klasser i hela skolan. Man går runt och kör en massa olika saker, stationer, och samlar ihop poäng och så är det ett lag som vinner. Jättekul faktiskt. Och se nu förklarade jag vad det var ändå. Haha. Nu ska jag gå iväg. Typ. Och göra något antar jag. Eller så lägger jag mig ner och dör. Fast då gör jag fortfarande någonting.
Vi ses.

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Vet ni att nu ska jag hemta papper och penna och gå ut och sätta mig på studsmattan och skriva. 

Grodynglerna har anlänt.

Hejsan. Astrid är här hemma hos mig. Vi har egentligen sånglektion men det blev inte av idag, vi har konsert i slottet på onsdag. Kuligt.
Men vet ni vad. Jag har varit och hemtat grodyngel i Ösbysjön. Jag ska odla upp dom. Nu när jag säger odla så låter det som om jag ska äta de sen, men - det ska jag inte. Nej jag har dom bara för att se deras utveckling. Det är verkligen roligt! Jag matar de (jag annars skulle dom ju dö) och så och jag älskar dom! Jag har fått barn vid 11 års ålder! Hahah nästan så känns det. Riktigt kul. Så nu sitter jag och surfar in på olika sajter för att hitta lite mer om vad de äter och så, och så hittade jag bilder på olika grodor i Sverige. Så hittade jag den här bilden! Den kan ändra färg, som en kameljont. Superhäftigt.
Lövgroda
Men så här kommer såklart inte mina grodor se ut. Mina kommer se ut som vanliga grodor...
Hejdå.

Farväl.

Haha. Hoho. Höhö. Hihi. Hehe. Himlans trevligt.
Nu ska jag ut och segla hela helgen, så jag kommer inte att spendera much time här.
Sea ya! Så himla kul att jag skrev sea, ist för see. Så att det skulle bli sea - hav lixom. Jag ska ju ut och segla. Jag vet visst var det kul... Hejdå.

Fredag! Imorgon alltså.

Nu så är jag hemma från dansen. Visste ni att vi snart har vår-show? Vi fick våra kläder i dag till den. Vi dansar till låten Cannibal, och gissa vad, våra kläder är cannibal-kläder. Det hade ni inte väntat er va?
Men imorgon är det fredag. Fett kul. Ju. Då ska jag på fest. Och på lördagen ska jag, mina två bästavänner och farsorna ut och segla. Sova över i båten. Skitmysigt. Nu ska jag gå och göra... Något annat än det här. Hejdå.

Städa. Nu. Spring!

Så säger mamma och ja ja jag ska. Snart. Men jag vill ju egentligen sitta här och lyssna på Håkan Hellström och skiva. Skriva fina saker. Det är kul. Att skriva fina saker. Haha.
Jag kommer mamma...

Ring


Regn. Ösregn.

Foto: Kajsa. Jag alltså. ©
Och jag vet vad bilden liknar. Haha. Snusk.
Shiet vad det regnar nu då. Haglar gör det till och med. Håll i hatten för nu springer jag ut och tar en kall dush i ett kallt regn.

Jag hade en gång en båt

Med segel och ruff och köl
men det var för länge sen så länge sen
svara mig du var är den nu
jag bara undrar var den är nu
Så lyder den första versen i låten jag och Astrid ska sjunga på en konsert. Jag kände för att skriva ner den. Bara för att Astrid började sjunga den. Skulle jag skriva den. Samtidigt som hon sjöng. Jag var snabbare. Jätteintressant jag vet jag vet. Men vi ska iallafall på sånglektion nu. Hejsvejs.
Astrid ville inte vara med först men jag tvingade henne. Jag använde mig absolut inte av mutning.

When nothing goes right, go left.

Håret då.

På rymmen

Nu har jag precis kommit hem. Jag har minnsan inte varit i mitt hus på flera dagar. Jag har harft värsta värsta helgen. Jag orkar inte skriva nån jättedetaljerad grej men lite kortfattat så var det talangjakt i fredags, jag vann nästan, nästan, sen bar det av till Astrid, vi var runt i området och hängde på olika skolgårdar och låg på en birdnest-gunga i några timmar, sedan sov vi över hos henne, vi sov i hennes TVrum i sofffan med kläder på. Och så vaknade vi någon gång, (faktiskt, vi vaknade) och så åkte vi till torget och köpte brunch, åkte till Ösbysjön, med Astrid Ki också, där åt vi brunch och matade 10 st 1 m långa fiskar, sedan badade jag, bara jag, och så var vi där resten av dagen. Jag och Kö tog med oss var sin grodyngel hem. Hah. Det var kul. Och sen var det en gubbe som hade dop också. I vattnet stod dem. Sedan åkte vi hem till Ki och såg på Eurovision SongContest, och så sov vi i hennes kalla och blöta, och LILLA lekstuga, vaknade och åt frukost, såg på en film, sen så skulle jag och Ki till ett äventyrsbad som var flera 100 år bort så vi åkte till Mörby badet i stället, och nu sitter jag här med blött hår och svidande klorfyllda ögon. Lite kortfattat sådära.
Härligt har det varit iallafall. Nu ska jag ta ett glas mjölk.

Oj oj oj

Nu var det så här dårå att imorgon har vi talangjakt i skolan. Jag ska sjunga. Inför hela skolan. Ush. Fy. Blä. Tvi. Jag kan ju int ens låten. Jo, det kan jag. Men. Ni får ett litet medelande imorgon om hur det gick. Förvänta er inte allt för mycket hörni. Men det lilla medelandet kan komma lite sent, jag ska nämligen ta ett härligt bad i Ösbysjön med mina sjöna kompisar. Och det var meningen att jag stavade sköna fel. Det skulle bli lite kul med Ösbysjön och sjöna. Haha. Jättekul. Verkligen. Okej tyst du skrämmer folket.
En bild från min almenacka. Shuot. Och vet ni vad det jävla hemskaste är?! DET ÄR FREDAG DEN 13:DE IMORGON. Så jävla typiskt. Haha. Nu måsta jag nog gå och öva lite. Hejdå.

Ibland har man tråkigt. Så får man syn på en penna.


Det roligaste man kan göra en eftermiddag

Min lilla bebis. Han var lite. Öh. "Hängig".
Man fyller plastpåsar med vatten och stoppar dem..Lite var man vill.. Så hoppar man runt på studsmattan och ba, fett kul.
Det gör man med sina bästa kompisar en fin och solig eftermiddag.


Utomhus

Heeeej

Nu så har jag varit ute. Jo.
Härlig dag har det varit. Åt en glass efter skolan med lite polare. Superhärligt faktiskt! Den ända osköna var att jag hade långbyxor. Bara för att nåra dumhuven sade till mig igår att "på onsdag blir det regn o åska!" Men nu skulle det visst bli oväder imorgon istället. Jaja. Sånt är livet. Har ni sett den reklamen? Jag vet inte om den går fortfarande. Men alla ligger och gråter i kök, medans det låter "sånt e livet, sååånt e liivet." Hur tänker man när man gör en reklam och alla gråter. Låter inte som att man blir så lycklig av att köpa produkten.. Mina tankar..
Nu ska jag ut och göra värsta cooola volten. Hej då.

Godnatt då.

Om man tittar riktigt noga kan man se hela månen. Fint.

Nu är det sommar nu är det sol

Sheo

Och där hoppar en liten fågel runt med en mask i näbben. Skulle bara lixom notera det. Men shiet va härligt väder vi har hära. Äkta shorts-och-linne-väder. Nu har jag spenderat det mästa av kvällen ute. Då är det väll bara att inse att man ska gå in och göra läxor. Hej då.

Efterrätt


Jag kan göra en bakåtvolt. Om nån skulle få för sig att undra.

Helåw

Innan jag börjar med någonting överhuvudtaget, så måste jag be om ursäkt. För en sak. Nejmen alltså vårat internet har legat nere under hela helgen, och därför har jag inte varit så kapabel till att kunna skriva så mycket hära dådå. Så, nu har jag fått det sagt. ;)
Min helg har iallafall varit trevlig! Jag åt på Sibylla (hih) med Ki på fredagen, och sedan så gick vi hem till henne och såg en film , och sedan fick jag cykla hem i kålsvart mörker. Såhära lite en-pedofil-kommer-hoppa-fram-bakom-trädet-där-känsla. Sisådära lixom. Men från lördag till söndag (idag) så sov Kö över hos mig här. Vi har spenderat dagen genom att spela Sims och Zoo tycon (så.himla.kul XD) och hoppat studsmatta. Jag kan göra en bakåtvolt. Nästan. Om någon skulle få för sig att undra lixom.
Det var lite update!
Heydow

Men ojdå

Hey!

Nu har jag precis kommit hem från streetdance och jag dampar knapparna som inte vill gå bort! Men nu så gjorde de det bara för att de ville värka lite coola. (Men jag är coolare, tro inget annat).
Jag ska nog släpa mig till hallen och hämta min ryggsäck och läsa i en bok som vi har att läsa i läxa. Och så måste jag repetera värsta matte-sakimojsgrutten. Supertrevligt lixom. Men det är iallafall fredag i morgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Näj jag ba skoja. Men alltså det är fredag imorgon. (No joke). Jag tänker koka i hop en riktig gryta (XD) tills imorrn med mina vänner. Wioo.
Nu drar jag. Vi ses väl. Antar jag. Kanske.

Järnspikars satfläsk

FANKEN I MANKEN OCKSÅ!!
Men pruttsingen! Jag har tappat bort ett läxpapper! Till hemkunskapen imorgon! Graah...! Nu får någon av mina vänner anstränga sig lite och typ hjälpa mig lite?! (Ser ASTRID i ögonen genom datorn).
Skit!
Update: Jag hittade pappret...

Tisdagen den 3 maj 2011 17:12

Tjeh!

Lilla eller stora eller vad man nu ska skriva Astrid sitter här bredvid mig. Jag har gjort en prima fin-fin facerape på henne också. Så nu sitter jag här med handen i byxan med ett nöjt flin. Höhö.
Jag har lite bildbrist och jag har inte så mycket nytt i kameran direkt. Så. Så här lite lagom tråkig bild på en trädstam...!
Hejdå allihopa i hela hopen.

x#%¤§≈!?

Besviken. Riktigt jävla besviken. Så nu tänker inte jag skriva något inlägg bara för att jag är så besviken.
Jo, jag tänker skriva ett inlägg. Hahah. Nejmen är det bara jag som är lite besviken trött över de nya konstiga sakerna på Spotify? Att man bara får lyssna på en låt högst fem gånger och sen måste man betala..! Suck. Jag har ju lixom börjat leva med Spotify. Det är som min bästa vän. Som min man. Och jag vet inte om jag klarar en skilsmässa. Nej, jag ska inte gå igenom någon skilsmässa. Jag tänker skaffa Spotify Premium. Straight away. Adios!

Rubrik

Hejsvejs

Nu har jag faktiskt städat mitt rum. Och så ska jag nu egentligen gå till kojs i min säng. Men jag orkar inte. Det låter lite sjukt att jag inte orkar gå och lägga mig. Menmen, här sitter jag nu och orkar inte röra mig ur fläcken.
Imorgon så är det skola, för er som har missat det. Den här helgen har varit som ett lov på något vis. Det har hänt väldigt mycket. Så mycket så jag inte ens orkar rada upp alltihop. Men nu ska jag nog gå och byta till pyamas och tuppa av i sängen.
Godnatt. Sov gott.

Majbrasa

Hejsan

Igår så var jag på majbrasan här i Ekeby. Supermysigt. Fast polisen kom för det brann för mycket... Men men. Sen sov Hannah över här hos mig. Vi vaknade (jo, vi vaknade faktiskt..) och nu så sitter vi här med magarna fulla av frukost. Hannah vaknade två timmar före mig, och i några misslyckade försök att väcka mig så låg hon där tills jag vaknade. Heh.
Hannah.. Gulli. :3
HEJDÅ

RSS 2.0