Kajsa är på en ö. Snart.

Hej allihopa!
Det är Veris, och jag är Kajsas.. Hustru, brukar vi kalla det. Vi är liksom som gifta. HOHOHO!
Jaja, Kajsa har frågat mig ett antal gånger om jag vill blogga på denna blogg, jag ba: JAAAAA :D Eller okej, jag kanske inte gjorde det första gången, för då visste jag inte om jag skulle ha internet här i Verbier. :) Men nu sitter vi iallafall och väntar på liftkorten, som snart ska bli klara.
Kajsa är iallafall, på en ö. (Hahaha invecklad förklaring?) Nejmen,  det är så. :) Hon är lååångt ute till havs, iallafall kommer vara det om ett tag, och.. och... JA!! Ni kanske fattar själva? Internet är liksom: 00,00,01 kanske den där lilla ettan går att hitta högt upp i ett träd men jag vettefan.
Jaja! Kajsa är världens sötaste, snällaste, härligaste människa. Jag, NadjaDenBästaDottern och KajsaMan bildar värsta bra trion also known as FAMILJEN MONGOUNGAR. <3 Jag och Kajsa är make och hustru och Nadja är dotter. <3 Vår trotsiga dotter.
Well well, vi får ses snart igen. Puuusss. <3

Dag 18 – Vad är kärlek?

♥♥♥Kärlek är när man älskar en person. När man längtar till att gå till skolan bara för att få se en persons ansikte.
Kärlek är när man bara inte kan leva utan den andra.
Låter lite poetiskt hah men.. Kärlek är vackert.
♥♥♥♥♥♥♥♥

Och man tänker ba.. okaaajj

http://www.youtube.com/watch?v=1QQQjZty80A

Dag 17 – Tanken bakom mitt bloggnamn

Jag har egentligen ingen riktig tanke bakom mitt bloggnamn. Det är egentligen vääldigt simpelt.. Men.
Ska jag gå in på detaljer så. Haha, det finns inga detaljer. Kajsabloggen. Jag heter Kajsa och den här bloggen handlar om mig.

Packat och klart... Snart

Tjee

Nu har jag packat alltihopa! Fast, jag har inte lagt ner det i resväskan... Och jag har inte börjat på mitt handbagage, och det är lite fler grejer som måste fixas... Menmen, jag gör det senare. Life still goes on..
Åt risgrynsgröt till lunch. Smarrigt ;) Men nu så väntar min lillasyrra på att jag ska komma och hjälpa henne såå.
God eftermiddag!

Dag 16 – Det här är jag beroende av

Jag är inte beroende av nåt, direkt.. Eller, om man nu så gärna vill veta.. ;) Hahaaha godis! Nejj, jag är inte beroende av godis, men. Jag känner ofta ett starkt sug efter det! Haha ;)
Men t.ex när jag äter.. vindruvor, dåå! Då blir jag beroende.. Om vi har ett vindruvpaket hemma, så tar det..? 5 min? och sen så har jag ätit upp allt! Det är så himla gott! Ibland kan det bli så med russin också! (det är samma grej, jag vet..Haha) Man får bara suget av mer!

Dag 15 – Om jag vann en miljon skulle jag..

..shoppa mycket kläder. Både till mig själv och till andra. Hehe... Ha pengarna till att gå på bio och sådant med vänner.. Resa till nåt vackert ställe. Mycket skulle jag skänka till Röda barnen och rädda korset. Nu blev det lite fel, rädda barnen och röda korset, och fattiga barnhem och sådant.
Men jag tror att jag skulle sparat ganska mycket av pengarna bara..  ;)
(Jag kommer att göra några sådanna i dag för att jag ska resa bort, och kommer inte skriva på en hell vecka, om ni skulle få för er att undra!)

Sex pancakes om dagen är bra för magen

Nu så har jag precis ätit frukost. American pancakes. Goooott! Men det åt jag till middag/mellis igår oxå! XD Heheheh, menmen. Jag håller på att packa, för sportlovet! Vi ska till Kanarieöarna, till en liten ö som heter Lagomera. Så himla härligt, vi ska vara där i en vecka... Det kommer vara ungefär lika varmt som svensk sommar. Hoppas bara det inte blir moln.. :/ Menmen, inte snö iallafall! :D
Här är en bild från stället. Längtar.

Dag 14 – Det här är min favoritplats

Min favorit plats är skolan. Nä skoja, det är nog landet! Jag älskar att vara ute på landet! Så himla härligt, ute i skogen! På sommaren är det som härligast,  att vara ute och tälta, bada på våran egen strand, åka ut och paddla till en ö, picnika där. Men det är även härligt att vara där på vintern, åka skridskor, bygga snögubbar och snögrottor, och åka skidor, eller kanske ta långskridskor till en ö och dricka varm choklad. Det är verkligen ett ställe jag trivs och mår bra i.
Utsikt från stranden. Bååt!


Har man tråkigt så har man

Jag heter: Kajsa
Jag vill: klona nån. 
Jag är rädd för: kungen 
Jag är inte: kokt 
Jag sjunger : Kung fu fighting 
Jag är: koool 
Jag älskar: kronologiska saker...? 
HAHAHAHAHA

Stress

Ibland önskar man att man bara kan skita i alla läxor, och bara slappa, lyssna på musik och göra vad man vill! Nu är det så att vi har fått en galet vacker och ibland lite hemsk gåva från nån där uppe. Och då skulle det vara fint att utnytja denna gåva, och bara få leva livet.  Ibland så vill man skippa stress.
Foto o redigering: Kajsa Johansson

Dag 13 – Mina rädslor och fobier

Jag är rädd för att någon av mina nära och kära ska dö, eller råka ut för en olycka. Och så är jag rädd för mörkrer. Ibland. Eller jag är inte rädd för själva mörkret, men vad som är i det. Eller vad som inte är i det, men man tror att det är där. Att det ska hoppa fram en våldtäktsman eller något sådant..
Jag har nästan lite sprutfobi. Bara lite. Jag hatar att ta sprutor, jag tycker det är jättejobbigt!

Petson & Findus och Mucklornas värld.

Sheeo

Idag kom jag ju till skolan med helt ny look! Glasögon och ny frilla! Haha!
Nuså gör jag läxor. Vi ska kunna alla Europas länder och huvudstäder.... -.-' Men jag kämpar på här! Hehe..
Bredvid mig sitter min lillasyrra och spelar Petson & Findus, och mucklornas värld. Känner ni igen? Det e jättekul!! Hahaha!!
Jag har lite bildbrist, så hahaha.
HEJ DÅ!

TTOG VOS fast baklänges!

Nu ska jag dra mig i säng!

Skulle bara göra liten snabb uppdatering... Vi får se om jag hinner blögga imorrn, e lite bizzy imorrn. menmen, vi får se. ;)  Jag är riktigt trött nu.. ZzzZzzZ...
HEJRRÅ!

Inget att göra.

Halloj!

Just nu så gör jag inte så mycket... Lyssnar på musik.
Juste! Jag har en ny header! Vad tycker ni?! Gjord av Vera och så kanske några tips av mig också ;)
Tack så mycket!
Originalbilden på min header. Från när jag och Vera var inne i stan och klippte oss. Och sedan när Nadja hänkade också! Jag har inte berättat om det men, jag och Vera klippte oss, och sen hemtade vi Nadja vid Tunnelbanan och sen åt vi en korv på 7 eleven.. Hehehehe... Sedan gick vi runt och tog lite bilder och så, sedan så åkte vi hem. Och denna bild är altså tagen i tunnelbanan, Stadion. Tyckte den var så fin. ;)
HEJDO!

Jag hatar att jag älskar dig


Dag 12 – I min handväska

Min handväska:
I min handväska:
  • Plånbok
  • Mobil
  • Glasögonfodral
  • Hemnycklar
  • Ipodtouch. Fast för tillfälligt bara skalet för Itouchen e.. borta?
  • Näsdukar
  • Penna
  • Gammal alvedon
  • Och så brukar jag ha lite gammalt skräp.. ;)
Innehållet i min väska!

NY FRILLA PEOPLE!

VAD TYCKER NI?! SJÄLV ÄR JAG NÖÖÖÖJJJD! :DD

Jag icke finna komik

Idag vaknade jag kl. 7.... INTE KUL FÖR 5 ÖRE! XD Nu är jag jättetrött... Men jaa... Igår så fick jag mina glasögon! Det kommer en liten pictuure nedan.
Idag så vet jag inte riktigt vad som ska hända. Ypperligt oplanerad dag det hära. Jag och Vera kanske ska klippa oss! Kort sissodära! Men så vet jag inte riktigt, ska försöka ringa henne.
GLASÖGON!
So vad tycker folket? ;)
Hej då!

Dag 11 - Något som alltid får mig att gråta.

Sorgliga filmer.. Då kan det verkligen bara komma. Och på begravningar. Även om jag knappt känner den som har dött, så bara storgråter jag.. Eller när jag skrattar. Man skrattar så mycket så att man börjar gråta.

Och jag som trodde det var en bajskorv..

Helloooo

Här sitter jag och gör lite allt möjligt. Och lyssnar på härlig musik. Med Veronica Maggio. Åååh, jag njuter. :D
Gjorde lite läxor, men sen la jag av med det. Och så hänger jag framför facebook typ.. ;)
Här är en bild jag tog häromdagen.
Jag gick ute på tomten, i mörkret. Och så såg jag den här, och bah. DET E VÄRSTA TJOCKA BAJSKORVEN PÅ VÅRAN TOMT!! :O Och sen sprang jag och hemtade kameran för att få lite ljus och se om det verkligen var en bajskorv. Men så var det ju inte.. Hahah, tänk vad mörkret lurar en.
SOV GOTT.

Dag 10 - Min tro

Min tro. Jag tror inte på någon gud eller så. Min tro är väl så att, Jorden var ett brinnande jordklot, med massa vulkaner o grejor. Och sedan blev det massa moln, och så började det regna. Och så regnade det i flera år. Tillslut var hela jorden bara vatten. Och sedan bildades små alger i vattnet. Och så vidare. Så tror jag att det är iallafall. Men om det nu finns en gud, så kan jag tacka för ett okej liv man har fått. :D

Alla HJÄRTANS dag

Hej på folket!

Jahopp, idag var det alla hjärtans dag då. Inget speciellt hände.. Menmen... :'( Haha nää, jag e gla'iaf! I helgen (kanske) så ska jag och Vera gå och klippa kort! Hår altså.. Med snelugg o lite grejor. (:
Typ såhära ska det bli, fast med snelugg, och lite ja... Ni förstår grejen.. ;)
Nu måste jag gå, så.
HEJDO

Dag 9 – Vad som får mig att må bättre.

Sköna kompisar. Och snälla, som man kan skratta och ha roligt med. Som alltid får mig att le. Eller på kollo, då har man alltid hur kul som helst.
Fina  vänner vid Ösbysjön, på sommaren. Sommaren gör mej också gla'. :D
HEJ DÅÅÅ

Glasögon-ormen Kajsa har anlänt

YAO

Jag ska få glasögon. Jag har behövt det i flera år, men jag har aldrig riktigt hittat några balla bågar, som jag vill ha. Men i fredags var jag och mamma ute och letade, och så hittade vi dom! BALLA BÅGARNA! XD
Så dessa är altså mina bågar. Nu har vi beställt dem.  Och dem kommer inom tio dagar! SPÄNNANDE! (:
Hej dåååå

Jaa, det är söndag den 13/2 - 11.

Och klockan är 12:42. Och jag åt precis frukost. Den här helgen har jag verkligen sovit dåligt! ): Jag har somnat sent, och vaknat tidigt! Men idag, så fick jag mej iallafall en liten skönhetssömn. Ser man att jag är vackrare? Har jag blivit vackrare!?! :D Hahha..
Idag, så har jag inga planer. Fast jo. På kvällen ska jag gå med farsan och lillasyrran på bio. (: Vi ska se Trassel. Hahha, det ser jag fram emot. (;
Ja, jag vet. Jag är desperat efter sommaren. Kan'nt hjälpas. Denna bild e tagen av mig, från i somras. (:
HEJ DÅ! KOM SNART SOMMAR!

Dag 8 - Det här saknar jag

Jag saknar sommaren. Jag saknar sommaren så sjukt mycket så det är inte sant!
Då ser Ösbysjön ut så här! Varm, och man vill bara hoppa i! Inte som nu, när man ska hoppa i och får jätteont när man landar på isen.. -.-
SER DET HÄRLIGT UT?? JAAAA!! SOMMMAAAAAAAR

En sådan skulle jag vilja haaa

EN SÅN HÄR TRÖJA VILL JAG VERKLIGEN HAA!!! OCH DET BÄSTA E ATT JAG SKA KÖPA DEN NU!! HAHHA

Kajsa blev en ljugare, och lite OLD PICTURES

Yao

Ni vet förut, när jag skrev att jag skulle bättra mig, i min uppdaterning. Det gick ju så där va :/ Hahahaa, och så nu förväntar ni er att jag ska skriva: men jag lovar att det ska bli bättre nu! Men tyvär, så kan jag inte lova det XD
Så jag ljög för er! :O x]
Just nu sitter jag och bara gör läxor oxh pratar med lite folk hit o dit.
Och kollar på gamla bilder från förförra sommaren. Och så hittar man de här:
Detta är från mitt landställe, när jag och mina kusiner har våran traditionella tältning ute i skogen! Sjukt mysigt! Och det brukar alltid vara så att vi sover där varje kväll, i typ en vecka! Kolla vad varmt och härligt det ser ut, med solen också! Ooh, vad jag saknar sommaren. Och så tittar man ut genom fönstret.. -.- Men jag ska till Kanarieöarna på sportlovet. Då ska jag ha kul! x]

Dag 7 - Innan jag dör vill jag...

... göra mycket grejor. x] Dyka i något vackert hav skulle jag vilja göra. Åka i en luftballong. Resa till Grekland skulle jag gärna göra också. Och en sak som jag verkligen vill göra innan jag dör, är att erkänna min kärlek för en kille, men jag vågar aldrig. o.o

Heeejj

Tjeeenare mannen!
"Citat av Ove Sundberg"

HejHej! Just nu så sitter jag här med Astrid dåråå :PP Vi ska på sånglektiooon. Yeezee... XD
Vi ska gå nu till thaa sånglektion!
TJA RÅ PEOPLE°

Dag 6 - Mina favoriter

Jag har sjuukt många favoriter, men.. Aaaa, här får ni höra lite grejor. ;)
Favoritmat: Asså jag gillar mycket mat.. Heh, men. Lasagne. Och nudlar med nåt..
Favoritfärg: Jag älskar alla färger!! färger e nåt av det bästa jag vet.. (: Men om jag nu ska specifiera mig på en färg, så är det nog, grön. Elr typ, neonfärger..
Favoritårstid: Sommar. Utan tvekan sommar. När det är varmt och härligt, och man kan bada, och springa runt barfota i gräset.. Heh, aa.. :)
Favoritrum i huset: Mitt eget rum.. haha, och vardagsrummet.
Favoglass: Ehm, jag vet inte. Jag gillar alla glassar.. Men om jag ska välja smaker på sådana häraa kulor, så väljer jag lätt choklad, hallon, citron, blåber/skogsbär. Heh.
Favoritbok: Shiieet, jag har läst mycket genom åren.. Men en riktigt bra bok jag har läst heter "Här ligger jag och blöder". Den är sjükt braa!!
Favoritfilm: Jag har ingen aning. Jag gillar väldigt många filmer. Men "I rymden finns inga skänslor" är en av de bästa filmerna jag har sett.
Favoritskådespelare: Johnny Depp. Utan tvekan.
Favvo-TVprogram: SOLSIIIDAN!!! KLART BÄÄST!! Men sen går ju många såpor som jag tycker e braa.. Några: The Simpsons, Family Guy, Scrubs.. Aaa ni fattar ..
Favoritgodis: Jag äääälskar ALLT godis. Men mina favoriter är suurt, och Center,choklad.. Mmmm... Marabou.. ;)
Fotona tagna av: Meeeeeej
DET VAR NÅGRA AV MINA FAVORITER!

När kärleken tillslut bara dog.


Fredah's mys

TjaTjaTjaTjaTja

Just nu sitter jag här och bara, jaa, myser. Jag har tagit på mej skönis-kläder.
Jag väntar på Astrid som kommer typ när som helst. Vi ska äta mat och så ska vi fixa oss lite o sådära, sen ska vi på fest! :D
Ber om förlåtelse för låg upptadering... Jag har haft mycket i veckan. Men jag lovar, jag ska bättra mig. ;)
HEJ RÅÅ DUUUDES

Dag 5 - Mitt favoritplagg

Mitt favorit plagg är lätt dessa byxor:
Jag älskar dem, de e så sjukt sköna, och jag tycker dem e väldigt balla... ;) ! Jag har på mej dom, i stortsett varje dag. Hehe nää, men.. Aaa ;)
Sedan så älskar jag sånna hära skorts som man har lixom högt uppe, (70-tals look) och även sådana skjolar. Jag älskar att ha lite galen look. ;P

OOOOOOOOMMMMMMMMMGGGGGG

JAG TAPPADE EN TAND!?!?! GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Dag 4 - Min humor

Haha, jaa.. Min humor asså.. :P Jag har .. Allmänt knas humor, och jag skrattar typ, åt allting. :PPP Lustiga skämt har jag också, om man nu kan kalla det skämt. LFMAO xDDDD

RSS 2.0