Förvirrad.

Nu kommer jag inte ihåg någonting. Vad hände med de där papprerna? Skulle man lämna in de på torsdag eller fredag? Skulle läxan vara klar imorgon? Gick bussen kl. 15.00 eller 15.40? När skolan startade blev allt genast lite svårare.

Klassresa

Hej! Igår kom jag hem från en helt grym klassresa på Åland! Vi gjort allt från att grilla maneter och Nille åt dem, till att byta stuga och sova skavfötters med Astrid, till att backklättra och hela grejen var grym. På vägen hem shoppa alla loss helt grymt på tax freen, så nu har man lite godis att äta upp innan man blir busted av förärldrana..

Anlänt.

KATTALI. Världens finaste galnaste ibland omysigaste helt vildaste gosiga katt! Fina du får även va me i familjen nu fina fina katt!
Fina gosis som just nu ligger i mitt knä och och sover, drömmer om att du jagar, för du hugger in dina klor i mitt lår i sömnen.

Chokladkaka.


Svett

Hallå!
Kastade just av mig kläderna och satte på mig nya. Bara sa det lixom. Gick upp till Mörby Centrum för att handla present till Astrid som har fyllt år i somras så nu ska vi mysa och öppna presenter. Jomen Astrid du gjorde mig genomsvettig! Det är skitsvårt att köpa presenter till sin bästis... Men när jag gick hem så bara blev det helt galet varmt och så blev jag ännu svettigare än vad jag var. Så. Men jag köpte en ansiktsmask som jag nu ska sätta på mig! :)
Så här såg mirabellen ut i början på sommarn. Nu är det höst. Och. Den är. Inte. Lika fin.

UNG08


Packa ihop och lämna.

Nu har jag packat ihop allt. Allt. Helt tomt ute på landet nu. Och så ska vi tillbaka till stan.. Så sjukt tråkigt. Men det finns lite ljusa punkter i det gråa. Dels, är det fredag, vilket aldrig är fel. :) Och för att jag ska börja i en specialgrupp, vilket innebär att jag kommer dansa 4-5 gånger i veckan vilket är helt grymt! Men sen så en till grym grej är att vi ska hämta upp katten på söndag. Jup. Vi ska köpa en katt. Hon heter Kattali och är en sisådära JÄTTEfin gråspräcklig bondkatt. Hon är väldigt fin. Tycker jag. :)
Den här bilden har jag redan lagt upp jag vet jag vet men jag kan inte ladda upp bilder på den här daton.
Men Kattali är ganska liten här och hon är katten i mitten. :)
Och sen är det väldigt bra för jag ska börja blogga igen!! Inte för att jag har haft något direkt uppehåll om man säger så men alltså. Ja.
Men nu lämnar jag landet. Hej då!

Regn.

Nu regnar det. Och åskar. Och nu ska vi ut och gå till stallet... Vi ska iallafall äta middag i ridhuset, mysigt!

Hej då!

Pride

 


Repa sönder hela glajjorna..

Så himla kul. Förut när jag var på seglarläger så är det lite action i båten med tampar och vågor och grejer, och när man är på läger så kan man råka... öhh. tappa glasögonen när man snurrar runt lite så. ja. de är helt repiga nu.. :(
Så det känns verkligen. öhhm. jättebra.

Så då kommer min kusin med förslaget att jag skulle köpa de där gula bågarna... Hahah, det var en tant i norrland som hade de. :D

Nu ska jag gå påLite halv rostig.

Det är grymt tråkigt, för jag har varit förkyld i 3 veckor! På ett sommarlov! Ibland känns det som om någon har hällt ner 1 kg grus i min hals, och som någon har snytit sig i mina ögonfransar, och som om nång gav mig en lyckospark lite väl hårt i huvudet. Så kan man få en liten inblick av hur jag känner mig... Men jag tror faktiskt jag börjar må lite bättre nu. Så. JAG ÄR FRIIIIISK!! Aj aj aj, det där gjorde bara ont...

En liten blomma som jag hittade i Norrland. Den var fin. Tycker jag. :)

RSS 2.0