De tre musketörerna

Kände att min tröja matcha bakgunden grovt!

Lite vatten på en skiva

Kom hem från sången nu. Jag och Ki ska sjunga på en konsert någon gång i November. Vi ska sjunga en låt som heter BåtLåt! Nån kanske vet vad det är. Handlar om två båtar som stöter på varandra hela låten. Jo, och så ska jag och Ki stå där på scenen och flörta grovt. Fint uppträdande. Verkligen rörande.
Skrev hela det här inlägget i ett mörkt rum utan att se ett skit. Ganska stolt! Eller det kanske inte är nåt man ska va stolt över..

Så himla ointressant så man bara behöver skriva det ändå.

Jo men nu var jag tvungen att säga att jag gör läxor.

Bara för att fylla lite plastpåsar med vatten för att sen klippa hål i dem och titta när de kissar.


Nu har det gått för långt :)

Alldeles för lång tid senast! Nu måste vi skärpa oss och ses nån gång!

Klockan åtta

gick jag upp idag. Det var ju lite sådär småtidigt. Men iallafall så kom jag på den helt lysande iden att baka scones! Skulle göra värsta drömfrukosten till familjen och duka och hela skiten. Men jag hann inte för pappa vakna innan jag var klar med degen till sconesen. Fast de blev ju goda iallfall.

Jag saknar dig

Kö (Astrid alltså) och jag var och såg en bio igår kväll! Så himla jättejättemysigt. Vi såg Jag saknar dig. En film som är så sorlig och ibland lite läskig så jag och Astrid våga inte titta men. Inte för att vi höll för ögonen och skrek och så heller. Åt lite middag på donald's och tåga hem vid halv tie.

Picnik vid vägkanten

Handlade lördagsgodis och en kyklingsallad med Astrid nere på torget, gick lite steg upp till en äng gräsplätt och satt och picnikade där i nån timma. Jävla blå himmel var det också!

Hoppade på fel tåg, hoppade av tåget, hoppade på rätt tåg.

Astridarna och jag gick direkt från våran sista lektion i skolan till tågastation och åkte till Mörby badet. Gick in bytte om. Var där i fyra timmar. Ki åkte hem. Kajsa och Kö kvar o simmade i en timma till. Gick ut, dushade i en halvtimme. Bastade. Dushade. Bytte om. Åt en toast i receptionen. Satt och snacka i en timme. Blev mörkt ute. Gick till tågstation. Väntade på ett tåg. Hoppade på ett tåg. Vilket visade sig vara fel tåg. Bytte tåg. Kom till rätt tågstation. Sa hej då till Astrid. Gick hem. Fixade lite saker. Skrev ett inlägg. Laddade upp en sjukt opassande bild på en fluga. Sparade och publicerade.

När man har ett sudd som föreställer en groda känns det så mycket som att när man suddar så suddar man ut hans liv..

Dans 5 gånger i veckan är ej en bra kombination med grymt mycket läxor.

Morsa och farsa som arkitekter och inte fan en linjal hemma.

Matteläxa ftw.

Ingen sång

Jag och Astrid Jag tänkte hoppa över sången idag. Dels för jag inte kan, för jag är för hes och så får jag inte. Ki ville helst inte gå själv igentligen. Men hon har inte så många val. :O

15:46

Nu tänkte jag koka lite nudelsoppa, och sen ta tåg till dansen.

God natt.


11 September.

Tio år sedan.

Fin dag underbar kväll.

Sommarn är inte helt bortblåst än.

God gärning.

Var och källsorterade. Kändes bra!

Eko över området

Den här helgen är det Danderyds OS på andra sidan hagen vid mitt hus. Där håller de på HELA dan och ropar ut att man ska gå och köpa deras fina hamburgare i cafeterian, och alla resultat och blabla. Det ekar bort till mitt hus, och det är ju kul o höra hela helgen och väckas vid klockan åtta. Supermys.
Men jag och Astrid gick dit iallafall och sen blev vi helt galna av en coca cola och skrev upp oss på kasta kula. Astrid kom på en stolt sista plats och jag på en näst sista. Stolt över det.

Nu tänkte jag gå och


Våt.

Shit pommesfritt. (Haha) Det regnar helt totalt sjukt! Och vi hade idrottsdag idag, nere vid Danderyd Gymnasium. Det var lite halvkul när det regnade. När vi cyklade hem så offrade jag min jacka till Astrid.. Så man kunde ha vridit ut min tröja. Fast jag typ sträckte mitt lår, så. Det gör lite ont. Men det lite smått roliga jobbiga är att Astrid också har sträckt låret. Idag var vi på streetdance, vi kom jättesent och Astrid typ fastnade i tåget på vägen dit, och sen när vi skulle förklara för våran lärare att vi inte kunde vara med, så lät det så mycket som vi ljög! Så här, jag kan inte vara med på dansen idag, för jag har sträckt låret. Och inte hon heller, hon har också sträckt låret. Ja så ingen tror på oss men nu vet ni att så är det.

HAH. Kattan trilla i.

Kattali satt på badkarskanten när min lillasyrra bada. Och så åkte kattan ner i vattnet och blev blöt. Det tyckte hon var väldigt, väldigt tråkigt.

Regnigt.RSS 2.0