Norrland

Hallå! :)

Jag har varit i Norrland, Norrbotten i en vecka. Det har varit så sjuukt härligt där! Vi hade Sveriges bästa väder, och det blev aldrig helt mörkt där uppe. Det var som skymning hela natten. ;) Vi bodde precis vid sjön, och jag har bara haft det jättetrevligt. Fast jo, det var mygg... Men.. 

En fors vi var och kollade på. Otroligt häftigt. Vi stoppade ner handen bara precis vid kanten, och redan där kände man hur stark ström det är! Helt otroligt starkt. Jag skulle bara vilja göra som Pippi, åka i en stor tunna ner för hela älven.

Tillbaka

Hejsan hoppsan!
Jag vet att jag har varit lite smått o-uppdaterad de senaste dagarna, eller veckorna men. Jag kom ju hem från ett kollo förut, och sen fake-fyllde jag år och så, sen åkte jag på seglarläger nu en vecka. Där var jag med mina vänner, och fyllde år och lite sånt. Och nu, är jag i Norrland. Bah whhaaaat, men japp min familj, min kusins familj, och min farmor och farfar, tog flygplan upp hit till Norrland. Vi bor på en mysig liten gård där min farfar växte upp. Här är det iallafall svinvarmt och jättehärligt. :) Och det är galet, vi sitter uppe i Norrland och har massa intenet. Men det är jättetrevligt. Men så min sommar är lite uppsplittrad.

Där är jag och min kusin Asta. Asta är så här jättefin och jag är bara ful men jajaj. :)

I framtiden

..ska kanske min familj få en katt! Vi var och kollade på några galet söta kattungar! Jag och mamma, speciellt mamma, vi är lite allergiska... Men vi ska åka och pricktesta oss nång gång, och så ska vi få en katt om vi inte är jätteallergiska.   Här e lite bilder på de katter som vi kanske ska köpa. :3

Äta diskmedel.

När vi var nere vid stranden så slicka Tove & Abbe i en burk med diskmedel, och sen när Albert pratade så kom det ut en bubbla ur hans mun. Så hemgjorda bubbelmaskiner var det här. :) Asta har sovit över här idag eller inatt eller vad man ska säga, supemysigt.
Hejdå!

Födelsedag.

Igår fyllde jag ju år! :D Eller vi firade mig eller vad man nu säger. Det var überkul. :D Jag fick riktigt bra grejor faktiskt. Jag fick en longboard, ett par gröna skitsnygga hörlurar :), och en ny telefon! Eftersom att min andra spårlöst försvann.. :O Så alla mina vänner, jag har tillbaka mitt gamla nr nu så ni vet.  Och tre Veronica Maggio-skivor fick jag också som är awesome! Så jag är jätteglad för massa fina grejer. TACK SÅ MYCKET!

Mina hörlurar :3

Och lite coola ballonger. :D

Lite somrigt
Jag fyller år imorgon. Eller om 10 dar.

Jag fyller igentligen 12 år den 14 juli, kronprinsessan Viktorias födelsedag, jag vet, jag vet då hissar alla flaggan för mig! jeeah. Men då är jag på seglarläger med mina vänner , så vi ska fira mig imorrn. Feeeeeet. :3


Ja, jag vet att det är imorrn jag fyller år. Men. Jag har lite förfest säger vi.
Nu ska jag baka chokladmuffins med min mamma.
Gött. Även fast det är ett slangord på rumpa så. Gött.


HELL YEAH.

Vet ni vad? Jag kom in i Specialgruppen!!!!
Det är alltså en dansgrupp där man går 3-4 gånger i veckan, på Sway. Tidigare har jag gått en gång i veckan på street med min vän Astrid, men så sökte jag in till den här Specialgruppen, vilket är en gång street, en gång jazz och en gång ballet varje vecka. Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in! Åldersgruppen var 12 - 18 år! Jag är ju knappt tolv.. o.o Jo men. Jag trodde verkligen ine jag skulle komma in, men när jag satt på bussen på väg hem från kollo så fick jag ett sms där det stod att jag kom med! WIOOOO.


Sway heter dansskolan jag går i. Som är lite så där SKITbra.


Som godis. Fast bättre. Eller nej föresten inget är bättre än godis.

Vad härligt det är att vara ute på landet! Dels för att pappa har tagit med sin jobb-laptop så man kan sitta vid matbordet och geeka, men mest för att vi bor mitt ute i skogen, och att vi har ett hav av blåbär rakt utanför dörren. :) Så nu sitter jag här och njuter av en god frukost på blåbär med mjölk.

Übergott alltså.


Cervinska danskollo.

Igår så kom jag alltså hem från ett danskollo på barnens ö. Och nu har jag precis ätit frukost, men jag ska visa er lite få bilder från mitt lilla kollo. Jag sprang inte runt med kameran hela dagarna om ni trodde det. ;)En färgad fågelskit som vi skratta åt i en timma. Fast nej.

På bussresan hem när jag satte ihop nåra (rätt så många) godisbilar i en klump. Och sen när jag försökte äta hela. Om nån liten person lägger upp fimlerna på den så. Väntar inget vackert öde. Mahahah.
Jag har iallafall haft kul och fått majskolve många nya vänner. :)

Jaa du Molle.

(Överskriften: Periodens skämt! Det är en lång historia, så.)

Oj. Nu är jag hemma från ett kollo på Barnens Ö, Cervinska danskollo i 11 dar! :D  Nu var vi nere vid stranden, och jag kom precis upp från stranden nu och har ätit middag där nere. Men vad sent det blev klockan är ju halv tolv. Men nu är jag iallafall hemma från ett härligt kollo! Vad skönt att vara hemma. Åh så jag kommer sakna allihopa. :) 

RSS 2.0