Regndroppar e fina


Plugg


Snö i juni

Imorgon ska du bli snöblandat regn i Värmland! Det är ju helt stört! Det är ju första juni imorrn?? Första juni ska det vara 27 grader varmt och sol och alla badar i sjön och man blir helt solbränd och det svider som fan på ryggen när man ska sova! Fast nu bjuder vädret på snö! I Stockholm ska det iallafall bara regna..


Fika

med mamma!


Eurovision

Heja loreeeen!


Ny byxdress


Natten hos Astrid

Efter den sena kvällen på ösby cyklade vi hem till Astrid och sov över där, jag och Hanna. Jättemysigt, vi åt massa godis och körde anden i glaset.


Dag på ösby

Gud va mysigt! Nu är det sommar fifan! ;) har varit på ösbysjön hela dagen. Åkte hit med massa kompisar på dagen, och har varit kvar här ända tills kvällen. Men vi behövde åka hem vid 10 eftersom att myggen höll på att äta upp oss..

 

 


Svar på kommentar

4 gånger i veckan! Dubbelklass på söndagar med street och ballett och sen jass på tisdagar och street på onsdagar.
Tack för kommentaren! ;)


Tågstationen

Är på tågstationen. Väntar på mitt tåg som ska komma snart.
Eftersom jag dansar några gånger i veckan så blir det mycket tåg fram och tillbaka.. Men det är fint och soligt fast klockan snart är halv 9! Sommar!!


Ösbysjön

Så sjuukt varmt! Badat i ösby med ki!

Haha snygg man kan va..


Landet

Hejj,
Åkte till landet idag. Visade sig att vi haft inbrott. (!) Fast dom tog typ inget. Bara fucka upp hela våran dörr, och typ sabotera trädkojan.. Segt.
Vi har haft inbrott förut. Då slog dom sönder en glasruta och snodde 1kg mjölk och lite godis. Jävligt onödigt..
Men iallafall åkte vi åt till landet. Har kollat läget i furusund, i farfmor och farfars hus, eftersom vi ska ha klassresa ut hit. Kommer bli skitmysigt.

Nu äter vi middag med farmor och farfar. Jag ligger i soffan och är social..
Heejsvejs


Grönan

Första gröna lund i år för mig! Skojj. Va där med ki. Bra väder var det också. Spela bort massa pengar på chokladhjul... Men jaja. Men kul var det iallafall!


Nya


Fin kväll

Har en fin kväll med Nadja och hennes syster på middag! Mysig kväll.


Rosa frukost


Sjukeli sjuk sjuk

Har varit sjuk hela veckan! Även fast det har varit en väldigt kort vecka eftersom vi började i onsdags.. Men ändå! Hoppas iallafall att jag kommer till skolan imorgon!!
Tråkigt som €$*# att vara hemma..


Sommar ju

Fan va varmt det är!


RSS 2.0