God natt Sverige.

Kajsa ska sova och ligger i sängen. Och så måste hon ut och fotografera. Ett träd.
Godnatt!

Solsken

Hej!

Hjälp vilken härlig dag det har varit. Eller är fortfarande.  Jag ska gå och fixa lite middag med mamma nu, skulle bara skriva en liten snabb uppdatering. Gjorde kladdkaka förut, till efterätt. Den kladdkakan jag brukar göra smakar lite annorlunda än de andra... Den här är jättemycket godare! Jag ska se om kanske hinner lägga upp receptet till er alla. Om ni vill. Det skadar ju aldrig...!
Nu ska jag gå till kökt så ha en trevlig kväll!

Baka baka liten kaka


Skit också

Jag är hemma och är sjuk. Hosta. Kul. Jo, det tycker jag också... Jag försöker göra det bästa av dagen iallafall även fast jag har träningsverk i magen från mina dödsanfall, även kallade hostattacker. Jag har läst en och en halv bok idag, faktiskt.. Så har jag legat och solat på studsmattan. Jaja, jag slapp iallafall matteprovet idag. Men det måste jag väll ändå göra imorgon. Hoppas att det inte är allt för svårt...
Nu måste jag vara inne hela dagen ju. Typ.
Nu ska jag äta lunch. Hejdå.

Satan i Gatan

Nu ska jag plugga. Prov imorgon. Jättekuligt. Jo. Jag sitter och lyssnar på Veronica Maggios nya skiva Satan i Gatan. Tycker några av hennes gamla låtar är bättre, men de här var också bra.
Så galet långt inlägg känner jag, verkligen.
Var ute och fotograferade lite alldeles nyss. Faktiskt.
Hej då.

SverigeDemokraterna


Dag 30 – Den här månaden

Den här månaden så har jag gjort hela den här listan. Lite tråkigt att den är slut nu.
Men den här månaden har våren börjat verka på allvar! Jag har t.o.m badat! I nio grader...! Det har varit påsklov vilket har varit otroligt kul, och jag har ätit jättemycket godis.
Jag har cyklat till skolan utan en riktig jacka. (Haha wooow). Den här månaden har varit en extremt kul månad med mycket skratt och härliga stunder.
Och bara för det bjuder jag på mig själv som påsk-kärring!

Flera hundra och tusen


Dag 29 – Saker som irriterar mig

Några saker jag bara allmänt irriterar mig över:
  • Handduken åker av kroken när man torkar händerna.
  • Soppsleven åker ner i soppan och blir kladdig.
  • Folk är trötta och blir, jo, irriterande.
  • Toapappret är slut när man är på toa.
  • Mobilen har slut på batteri och man hittar inte laddaren.
  • När man ska säga något och någon avbryter en.
  • När man inser att man måste göra läxan.
  • När man börjar göra något och plötsligt glömmer bort vad man skulle göra.

Mulet

Hejsan Svejsan

Varit ute och hoppat studsmatta men det blev för kallt så jag gick in... Det var så sjukt varmt idag på dagen. Ingen jacka eller tröja! Eller tröja hade jag ju men en sån här munkjacka eller vad man säger. Haha. Nu ska jag sätta mig och läsa min läxa. Kul. Jajajajajaja. ;o
HEJDO

Dag 28 - När jag tog hål i öronen

Haha. Jag har inte tagit hål i öronen. Får inte för morsan. Fråga mig inte varför. Säg inget men jag ska hänga md min kompis när hon får och smygta... ;) Haha nejmen. Jag vill jättegärna ha det! Fast egentligen vill jag inte. Haha jag vet inte om jag vill ha men ibland vill jag ha och inbland inte. Fakeörhängen? ;) Haha.
Faktum är att jag redan har köpt ett par örhängen. Haha dt är lite sjukt men de var fett snygga. Liknar lite de på bilden fast coolare. Haha.

Legat och Degat

Hejsan gott folk

Vaknade jättesent. Gick upp. La mig på verandan och slumrade lite där. Nu så har jag ätit frukost och är redo för nya äventyr!!! Nä. Det är helt överflödigt superduperdundrande prutt-tråkigt att det är sista dagen på lovet i dag. Vi lämnar landet och kommer tillbaka till gamla vanliga hemma. Men det är väll sommarlov snart. Kanske? Typ 7 veckor kvar? ... Men, det är ändå som sommar ute idag! Jag har badat majskolve-mycket! Flera gånger per dag! Haha i två dagar men. 9 grader första dagen och andra dagen var det 11. Andra dagen alltså igår så var jag förkyld. Då kommer så här typisk Kajsa-grej att jag ska hålla mig borta från vattnet, och så trillar jag i med kläder och allt. Får värsta köttsåret på smalbenet. Nejmen. Haha.
Bara så ni vet så gick jag ut på tomten helt barfota och fota den här bilden med min prima mobil. Superbra kamera. Verkligen. Nu ska man bara åka i väg och lämna det här stället eller? Nu ska jag ut och utnyttja sista tiden här.
Hej då.

Jag skapar en armé.


Dag 27-Det här ångrar jag.

Oj. Jag ångrar väldigt mycket som jag har gjort. Jag har ätit alldeles för mycket godis det är lovet. Haha nejmen.
Jag ångar mycket saker som jag helst inte skriver här som är för privat.
Men om jag ska skriva nåt så ångrar jag att jag badade i en iskall vattenspridare i början på lovet för jag tror att det var det som gjorde mig förkyld.
Jag har inte tagit bilden men jag tyckte den var cool. ;P

Can tears come back as rain or snow?

Tjeo

Vi gick aldrig påskkärringar i torsdags... Vi gjorde det igår istället! ;D Nu är jag förkyld och har legat i sängen tills nu. Skönt. Men nu ska jag nog gå ner till kusinerna och lajja lite där.
Data-bild. Jaja.
Fred.


Dag 26 - Vart vill jag resa?

Jag vill resa till Grekland. Oh ja. Haha. Men också till Rumänien. Jag har haft det som land i skolan att forska om och det verkar jättehärligt så dit vill jag åka... :3
↑ Rumänien ... Hääärligt

Ready for blåkulla

Mesbild utan kärring-smink

Värsta värsta lixom

Hello

Jag och Astrid har varit i skogen hela dagen! Vi kom precis in... Mörkt.... ;o
Det var skitroligt vi byggde värsta kojan. Värsta värsta lixom. ;)
Nu sitter vi och bygger korthus med min lillasyster Tove. Hon är sjukt bra. Tro mig.
Mobilbild från idag.
Godnatt! • ← Måne ;)

Dag 25 - Ett år gammalt foto och ett nytaget

Ett år gammalt foto:
Och ett nytaget:
Liten men jaja.


GoD mORgOn

Hejj!

Har precis vaknat. Ätit frukost. Det är så himla härligt att vara ute på landet! Ska hämta en kudde och gå ut och sola lite. Det kanske är lite kallt nu men senare då.. :/ Ska kratta också, vi har sån här Dagsverk i skolan när man ska arbeta 8 tim och få 40 kr i timmen som man sen ger till klasskassan... Så jag ska alltså kratta i 8 tim! Jaa!
Så... vackert... ;o Efter som att min kamera inte har något batteri och jag har ingen laddare... Så kommer ni få klara er med mobil och datorbilder hela veckan. Bättre kan det inte bli!

April 17, 2011

Hej!

Rolig dag har det varit hittills.. Jag och min lillasyster vaknade rätt så tidigt så gick vi ut på morgonen och hoppade studsmatta. Det var +20°, i solen dådå men...! Sen gick vi in när de andra i familjen började vakna. Så gjorde vi jag scoones till frukost. Goooda. Sen sprang jag och Tove ut och hade vattenkrig. Hon hade en fjuttig pistol, jag hade vattenslangen - jag vann. ;) Då tog jag även lite bilder. (Lägre ner i inlägget.) Nu sitter jag här och äter godis, så busigt på en söndag... Vi ska åka ut till landet om ca en timma så jag ska packa nu. Här är de bästa bilderna som jag tog med vattenslangen:
Den bästa bilden var denna tycker jag! ^
Kan hända att det kommer fler någon gång men det får ni väl se då. ;)
Nu ska jag alltså packa till landet. Så vi ses och jag ska försöka uppdatera mig där ute!
HEJ DÅ! HA ETT FORTSATT TREVLIGT PÅSKLOV!

Twin Boys Talking To Each Other

Lite gammal men så sjukt bra. Kolla på alla med text till, sjukt bra det me. :3

Nu är klockan 23:32 och jag är jättetrött så det är jätterolit. Faktiskt... Sista inlägget idag
Så GODNATT!

Jag har en kooo i mitt öra

Jag och Joar försöker hitta på en rubrik... Hans ide var "Jag har en geeet i mitt öra". Då tycker jag mitt förslag var någorlunda bättre.

Tjäää

Vi har middag för vuxna och lite mindre barn. Lite snabbmatsupdate. Jag och Joar sitter och skypar. Jag känner mig otroligt social här på middagen men de får leva med det helt enkelt. ♥ ♦ ♣
Käft frilla och ansiktsuttryck. Mjaoo.
Nu ska jag joina gänget i köket.
Hejdo!

o.o


PÅSKLOV

Jag vet att varenda jävla blogg har det som överskrift men...
DET ÄR PÅSKLOOOV! HÄRLIGT SOM FÅ!
Fäller några lyckotårar...
Min kamera har slut på batteri och jag hittar inte laddaren... :O Så ni får en prima bild från Google istället? Varför inte lixom.

Mystiskt lik mig...
PÅSKLOV!

Dag 24 – Varför jag började blogga

Jag började blogga för att jag tyckte att det verkade kul. Jag tycker om att skriva och ta bilder. Så jag startade en blogg någon gång i september 2010. Men i början skrev jag väldigt lite och var nästan aldrig inne på den. Men nu så har jag börjat skriva mer och skriver så mycket jag kan.

Torsdag

Simpel rubrik men
HEJ
Har tagit tåget hem från streetdance. Nu ska göra läxor. Långt inlägg. Jaja.

Hejdå

Dag 23 – Vad jag fotograferar med

Jag fotar med två olika kameror.
Mest med min egen. Som ser ut sådan här:
Annars fotar jag med våran familjs stora svarta canon kamera som ser ut som typ alla andra canon kameror. Haha.

Klockan 20:23

Godkväll!

Idag så har jag och min lillasyrra vart ute i naturen. Haha. Toves stövlar blev dyngsura när vi byggde en bro över ett träsk. Och så byggde vi en koja som inte är klar men som är fett misslyckad men Tove tycker den är jättebra.
Jaja. I skolan så har vi en sån hära talangjakt. Mm, vi hade uttagning i klassen, jag vann! Fast sen kommer den stora, riktiga lixom. Inför hela skolan... Bwaaaaah. Jaja. Jag o Ki sjöng på Spel Opp idag också. Och i Mörby Centrum. Värsta dan lixom.
H E J    D Å

Vad kom först?

Hönan eller ägget. Vad kom först? Sånt som man kan fråga sig. Här sitter jag och tänker. Jaja.
Och så har jag räknat att det är 54 dagar kvar till sommarlovet. Intefarligt... Men nu kom jag på att det är påsklov på fredag! Ah yeah.
Men alltså, måste bara nämna det, men. Shit vilket jäklans vår-väder! Sjukt skönt! Idag så hoppade jag över jackan. (Nej, jag la den inte på golvet och hoppade över den.) Härligt att cykla till skolan utan jacka. Varmt? Ja.
Ser ni den där lilla saken som liknar (en snopp) ett finger? Den gjorde faktiskt jag! :3 Tro mig, det var svårt.
Där satt jag och byggde med stenar.
HeJdÅåÅÅå

Rubrik

Var i stan med Vera och Nadja. Kul! :D Vi satt och åt glass i solskenet och så. Köpte ett par solglasögon. Schnygga.
En bild från dagen som jag har snott av Nadja! O:
Jaja.
Sovgott nu.
HEJ DÅ

Skavfötters mä Ki

Godmorgon!

Idag så vaknade jag av en ett slag i ansiktet av Astrids fot. Det var en jättehärlig start på dagen. :)
Och så en jättefin bild på mej i Astrids badrum.
HEJ DÅ MÄNN'SKOR

DenNiondeAprilTvåtusenelva

Hej!

Idag så är det lördag. Ja, det vet ni väl antagligen redan. Men.
Nu så låter det här som lite vuxet småprat, men vilket fint väder vi har! Soligt och superhärligt! Vår.
Ha en fortsatt trevlig lördag!

Slår pennvässaren i bordet i ett försök att komma på en rubrik

Sheo!

Nu så sitter jag här och har hittat på en Limerick. En slags dikt som vi har i läxa att skriva. Vill ni höra? Här kommer den:

Lilla Ulla bodde i Stocksund

Stackars henne som var mycket rund

Trillade i hagen

På den stora magen

Då hon åt gräs, sekund för sekund

Haha, en limerick är så att det två första raderna ska rimma på varandra, den sista ska rimma på dom, och ja ni ser ju hur det ser ut... Och fråga mig inte om slutet, det står att slutet ska vara vitsigt eller knasigt, så. Haha, tror ni jag kommer få godkänt? Jag har även skrivit några vårdikter, som jag stack ut och fotade lite till.. Så här kommer en av bilderna!
Gonatt och sov så trevligt!

Årets första bad

Halloj!

Bloggade inte igår men..
Igår så var iallafall jag och Astrid.Kö på väg hem från en kompis. Så ser vi, och tar möjligheten att leka lite i en vattenpöl.  (Bland det roligaste vi vet.)Den var inte så liten, typ 4 meter lång och okänt djup. Vi testar med en pinne och ser hur djup det är. Ungefär lite mindre än en meter. Jag vänder mig om en sekund, och hör ett STORT plask. Snurrar runt, och ser Astrid hoppa upp från vattenpölen. Båda i chocktillstånd, står vi och stirrar i några sekunder. Hon var bokstavligt talat blöt ovanför midjan. Vi trodde inte att det var så djupt... Jag tittar på vattnet, säger -"Tänk om jag trillar..." -"Men nej, det kommer du ju inte göra!" säger Kö övertalande. Jag får en kick, hoppar ner i "pölen" (eller sjön) och blir förvånad över att min fot aldrig når botten, farligt djupt. Så klumpig som jag är, så i ett försök att springa upp, så trillar jag. Så himla typiskt... Aa, och så trillar jag på alla fyra och och blir blöt över HELA kroppen. I panik rusar jag upp och kastar ut mobilen ur fickan. (Som som tur var fortfarande lever).I asgarv försöker vi dynsura ta oss hem. Pölen var över 1 meter djup. Och här har vi en händelse som vi kommer att minnas!

Solstänk

Jag har i läxa å skriva vår-dikt. Försöker hitta på smakfulla ord...
Idag tog jag simtest med klassen. Kul. Lite komiskt var det när vi badade i kläder. Det blev, ganska tungt. Haha. Imorgon ska jag hålla redovisning om mitt land. Rumänien. Känner mig lite smått... Nervös...
En bild som jag har fotat ute på en ö. Långt ute i havet. Nejmen där jag var på sportlovet.
Det börjar bli riktig vår-skänsla ute tycker jag! Härligt!
Hejdo.

Göllih


Fan också

Jag skulle bara leta efter en blyertspenna

Musen funkade inte tills jag insåg att det var min mobil

Nu ska jag tamejfan göra lite läxor.
Nu så ringer Ki och säger att "den var helt okej, men den var ändå väldigt dålig", om sin redovisnin i skolan.
Face it Astrid. Det var jättebra. Även fasst jag inte var med, så var det jättebra.

Solen skiner och jag visar svartvita bilder


Maha



Nån som ser vad det står i sökfältet?

Shhhh

Titta vad jag råka göra....
Jag skippade skolan idag. [Sjukdom.] Skulle ta ett glas vatten, känner mig lite skyldig. Haha nejmen.
Tråkig dag iallafall. Fint väder, kanske. Sånglektion efter skolan kanske hade varit lite kul... OKEJ, deppmode för att jag missa en härlig dag.. Jaja.
Hejdo män'skorna.

Dag 22 – För ett - två år sen så...

...såg jag ut såhär!
Detta är alltså sommaren 2009. Då jag var, låt mig tänka, 9 år!
För ett - två år sen så var jag nio - tio år. Jag hade lugg, och hette Kajsa. (Eller? Jo.) :P
Jag var glad ofta. Fast jag även har lyckats gräva fram två bilder när jag ser rätt så sur ut, men.

Sockor

Tråkigt väder. Ska äta middag snart.
Trevlig eftermiddag!

True true


Dag 21 – Mina intressen.

Mina intressen är framför allt att dansa. Streetdance. I maj ska jag söka in till specialgrupp 3-4 ggr i veckan, vilket kommer bli 4-5 ggr i veckan eftersom jag redan går en kurs.
Men jag gillar också att sjunga och tar sånglektioner med min kompis Astrid.
Andra saker är bara som att typ skejta och sånt på fritiden.

Oj då

Hejsan folks

Jag har haft sämst uppdatering, men jag har varit sängliggandes senaste tiderna... Jag har haft feber, kräkts... Ja, jättemysigt på en härlig vår-helg.. Idag så är det tänkt då'rå att jag skulle käka en Alvedon, och hänga med min kompis till ett äventyrsbad. Men jag och mamma måste ju diskutera det först. Ni får hålla tummarna.. Haha.
Hejdo

RSS 2.0