Inlägg 301.

Jag har rätt så få inlägg, jag vet jag vet... Men i början när jag började att blogga, så bara gjorde jag min blogg, men bloggade inte på flera månader. :)

GRATIS

Så skrev man alltid när man var liten. Eller det gjorde jag iallafall. Men to the point.
FINA ASTRID KISTNER. DU FYLLER TOLV IDAG. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS OCH GRATTIS.
Grattis Astrid. Nu är jag på kollo på barnens ö, och kan inte ringa dig och så. Men du får ett tidsinställt inlägg av mig. Så hoppas du får massa fina presenter och så och sen så ska du äta jättemycket tårta, och så ska du få svara på gratulationer i telefonen. Fast inte från mig dårå men. Grattis fina du. Hoppas du har en världens bästa dag.

Mördare kan också slicka.

Uueu... Den spökhistorien är så läskig så nu vill jag inte prata om den. Då glömmer vi det så blablabla.
Men hur jag ens kom på tanken var att jag har bakat kladdkaka och sitter nu och slickar på en liten slickepott! :)
En god efterrätt sista dagen man är hemma innan man åker på kollo! :3

Rubrik.

Nu är det ju faktiskt soligt ute. Och blå himmel. Nåt enstaka moln kanske. Men det går ju att leva med. Haha!

Kollo.

Nu verkar det iallafall bli fint väder! Lite sådär halvkul när man ska packa hela dagen... Men jag är iallafall jätteglad, för imorgon ska jag på kollo på barnens ö! :) Där har jag varit i tre år nu. Så galet kul.

I choose you.

Nu ska ni få se massor av bilder från Veras och Nadjas landställe vi har bott på själva i huset nu i några dagar.
Jag och Nadja. :)
Den såg vi när vi skulle gå av bussen.
Tack så mycket för att jag fick följa med tjejor! Och tur att vi hann med bussen. Fast det ärklart med våran rallykörning. Haha!

Åska.

Nu ösregnar det och åskar till och med. Allt hade precis torkat och så hade det blivit lite soligt. Men det går ju såklart inte att få ha kvar i mer än några timmar. Så nu måste jag nog stänga av datorn. Och jag räknar att 15 sekunder efter blixten kommer åskan så ovädret är ganska långt borta.

Hemma.


Har kommit hem från några underbara dagar med Vera och Nadja! ♥

Nämen ooh så het.


Robert. Du är bara så övernaturligt snygg och allt sånt där. Men. Utan ögonbryn så. Har jag inga kommentarer.

Det regnar inte. Men det hänger i luften.

Åh vad tråkigt väder. Det är inte så här ösregn så man bara kan rusa ut och dusha i regn. Men det är inte tillräckligt varmt för att åka och bada. En sån där dag man smäller myggor, och fryser. :(

Solen kom tillbaka. Nästan.

Det är ju lite halv soligt. Solen kanske känner sig lite ovälkommen nu när det har regnat. Den känns lite blyg lixom. Den kommer ju bara fram och visar sig lite kort då och då.

Love love love. Hoppa på mitt kälekståg.



En grå himmel på ett sommarlov.

KÄNNS FETT RÄTT! MAN VA LITE DEPPIG ÖVER ATT DET REGNA. MEN VARFÖR INTE BARA SPRINGA UT I REGNET OCH GÖRA KULLERBYTTOR PÅ VÅTA GRÄSMATTAN OCH HOPPA UPP REGNDROPPARNA I STUDSMATTAN. OCH FÖRLÅT MEN CAPSLOCK VAR INNE.

No lifer.

Lite väl glad för att vara en nolifer.

13 grader och regn. Vart tog sommaren vägen?

Kan det inte sluta regna iallafall?

Rubrik saknas.


Efterrätt

Lite lagom gott. :)

Den klassiska rubriken, Nyklippt!

Blev nåt lite kul på bilden längst upp, ser inte ut så precis. Men ni kan ju försöka fantisera lite pyttelite. Jag är iallafall väldigt glad! :D Nu går jag och äter efterrätt, ey. :)

När vi konverserar.

Så skriver jag att ohh FUCK YEAH.
Nu har jag fått ett prima superlyxigt erjudande från Vera. :) Jo jag kanske får hänga med ut till deras land. Låter ju helt galet uderbart tycker jag då. Så.
Heta tjejerna på stan. Vera, Nadja o jag. :)
Fast nu fick jag veta att det inte går att följa med ut till deras land. Men fan också. >:(
Fast nu fick jag plötsligt veta att det kanske går att följa med! Ni får uppdatering om det senare. Känns lite bättre.

Damn ta dig! Dra åt helvette Spotify!

Ursäkta att jag tar upp det men. Förlåt mig för att jag kanske råkar gilla Veronica Maggio och Håkan Hellström, och att Ted Gärdestad och Amanda Jenssen är så galet bra, och att jag har råkat lyssna på deras låtar fler än fem gånger! Förlåt så mycket Spotify, men jag tycker ni ska dra in den där regeln igen. Ingen blir glad av den förutom Spotify. Och möjligen tråkiga skadeglada människor som har Spotify Premium och tittar ner på alla som inte har det. Tråk.

Så söt du är också Ted!

Lite tid att döda.

Jag har absolut ingenting att göra. Så kul. Inte världens finaste väder heller. Fundera på om jag ska gå och klippa mig någonstans. Men jag orkar inte. När man har tråkigt så blir man så extremt trött. Vilken bortkastad dag av lovet. Men vädret är ju inte perfekt heller. Antagligen börjar det nog regna snart. Jag ska nog gå ut på studsmattan och försöka hoppa bort huvudvärken som gnager i mitt huvud nu.

♥___♥



Spela spel?

Ska vi köra klädpoker, eller bara vanligt kort?
Vi slår tärning om det.

Livet är inte alltid en dans på rosor.


Gröna grönan.

Nu är jag så trött att jag är väldigt dålig på att artikulera på tangentbordet eller vad man ska säga. Men shit va roligt. Årets första grönan. Nu ska jag bara berätta en sak att jag har ett åkband som är ett år gammalt. Från förra sommaren. Det ni. Det ni alltså.

Jag åkte faktiskt Tilt. Nähä. Joho.

Varför står det TWISTER på skylten då?

Från staden.

Kom precis hem från staden med mamma! Supermysigt! :) Vi råkade få med oss några shorts och kanske en tröja, men vi tittade på bio och åt middag. Hur trevligt som helst. Men nu är jag total-slut.

Läxa. På sommarn.

Fatta vad surt. Min lärare. Har. Gett. Min. Klass. Inklusive. Mig. En. Läxa. Under. Lovet.
Vi MÅSTE läsa en bok som hon har gett oss!! Ahh...

Ordning och reda pengar på freda.

Nu har jag och mamma ställt tillbaka alla möbler rullat ut alla mattor och diskat all disk. Igår var det alltså fest hemma hos mig. För klassen. En liten hejdå fest innan sommarlovet bara. Även fast vi fortsätter i samma klass nästa år känns det jättetråkigt att sluta skolan... Fast det är galet kul att slippa skolan ändå!! :)
Vet ni att den här bilden faktiskt är HELT oredigerad! Ganska många av mina bilder är det, men.. Men..
HEJDÅ!

Hejdå festen har sagt hejdå.

Shiet. Nu ska man städa hela stugan och varva ner från värsta galna festen här i huset. Vad hemskt. Men. Vi ses i sexan fina vänner i bästa 5 EA!

Fyfan vad lycklig man blev.

Shit vad fort det gick. Tiden flög iväg, upp i himlen och gjorde den oändligt blå om dagarna och oändligt skär om kvällen.

Jag vill ha en egen måne

Som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne
Och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.

32 grader.

Vad varmt det är. Nu går jag ut. I bastun.

Du Gamla Du Fria Du Fjällhöga Nord

Fina fina fina Sverige. Grattis på din dag!
Vi i min familj brukar vanligtvis inte fira nationaldagen alldeles på tok mycket, men idag ska vi till humlegården och fira med massa vänner! Vi ses!

Vackrare än så här kan det bara inte bli.

Jag läste nån random blogg och så stog det i slutet av inlägget så här att: Du är söt! Hejdå!
Jag blev bara jättevarm! Så glad blev jag. Haha! Så därför vill jag att du ska veta att precis just DU, jo, du, är alldeles speciell, supervacker och världens finaste.
Sen hittar man den här bilden och känner sig plötsligt inte alls lika söt längre. Haha!

Du har inga byxor på mig.

Vet ni att jag skrattade så mycket åt den där meningen att jag kissade på mig lite. På fullt allvar. Och vet ni att jag har haft en skrattrik kväll. Jag lurade i Hannah att jag hade kungen på middag. Hon trodde på det. Haha Hannah förlåt mig så mycket.. Men jag har faktiskt kungen på middag. Pontus alltså. Gjort fruktsallad till efterätt. Det ska jag gå och äta nu. Så vi ses väl. Nån gång i tiden.
Inte världens vackraste bild. Men jag tyckte den var charmig.

Vi är femteklassare, och vi är inte smartare än en femteklassare

Nu sitter jag och Astrid Ki här och dampar på datorn. Jag undrar hur många gånger vi har spelat.. Vi kommer alltid till en fråga innan finalfrågan och så gissar vi fel. FAN! Haha, spelet smartare än en femteklassare på SVT är så jäkla kul!
VI KLARADE DET! VI ÄR SMARTARE ÄN EN FEMTEKLASSARE! VI HAR ÖVERLISTAT OSS SJÄLVA!

kul med en uppcuttad tå.

Vet ni vad. Igår var det sista dagen på det lilla lovet som jag kunde spendera vid Ösbysjön. Jo för jag och Astrid Kö hoppade vi lianen. Första gången. Jag gjorde det först! *Stolt*. Haha nejdå, men vi gjorde det, och sen när jag skulle gå upp högg det till i tån och sen var det blod på marken, och ett lagom djupt hack i min tå. Det gjorde ont. Så sprang vi och gjorde blodspår på vägen tillbaka så fick jag blöj-omplåstring av en småbarnsmamma och så kom pappa och vi funderade på om vi skulle in till sjukhus och sy men då protesterade jag så då kom de med nån tejp och tejpade ihop det. Nu är det lite smått ömt.
fan. Ett moln på himlen. Nu kommer det säkert regna hela dan. Trist.

Candyking


En apa.

Godmorgon!
Vi har suttit och tittat på massor av gamla bilder när vi var små. Bilderna här nere är på en apa. Det vill säga jag då.
Nu ska jag ÅTERIGEN åka till Ösbysjön och bada. Men vad kan man göra annars? Det är ju absolut bäst.

Ack då.


Men aj! Jag fjäller under halsen bara för att jag har blivit bränd. Nu kommer jag få canser och dö. Men så tråkigt när sommaren precis kommit igång.

Himlen är oskyldigt blå.


Jag är kär. I himlen.

Brun. Och röd.

Nuså har jag cyklat hem från Ösbysjön där jag och Astrid har varit hela dagen. Ingen överdrift. Vi har ätit lunch där och bara solat och glidit ner i vattnet flera tusen gånger om. Aj aj aj. Varje gång jag sträcker mig så svider det hela över allt. Brun blev jag iallafall. Och röd.

Vilken dag.


Äkta sommar med Astrid och sjön.


Hemmastadd vid Ösby.


Bada och baka. Nähä. Det rimmade inte.

Jag och mamma ska ut och plocka rabarber nu. Äta rabarberpaj som vi bakat sen också. Åka till sjön och bada kanske. Vilken sol vi har på himlen.

I eat boys up. Breakfast and lunch.

Varit på en skitlyckad dans-show. Jag o min grupp dansar till låten Cannibal med Kesha. Jättekul var det! Hela gruppen såg ut som jag där uppe, fast vi hade västar på oss också. Som hade massa päls på sig och grejs. Det var iallafall hur kul som helst.

Godnatt varma sommarnatt.


1 juni

Idag har jag bowlat med klassen. Himlans roligt. Allt förutom att jag kom näst sist... Haha så det är jag gudomligt stolt över. Men idag har det varit en otrloligt härlig start på det korta 5 dagarslovet. Jag och Astridarna med många andra tjejor har återigen badat vid Ösbysjön, blivit öldränkta av studentflak, och har haft det bara supermysigt. Sedan var vi hemma hos Ki och hade hand om ett kalas för hennes lillasyrra. Alla barnen var helt galna. Galna. Jag kom hem nyss, då jag och Astrid Kö har badat vid Ösbysjön igen. Ett litet kvällsbad helt ensamma där. Imorogon har vi vårshow på dansen också. Så nu sitter jag här blöt i håret, och ska gå och lägga mig. Hälp så trött jag plötsligt blev. Vi ses!

RSS 2.0